catgov scrie:
Nu stiu daca sunt singurul care a intalnit aceasta eroare, insa in mod constant in login screen imi da error 075. Din cate am citit pe net este o problema care apare cand prea multi oameni incearca sa se conecteze in acelasi timp. Se pare ca problemele din beta se transfera si pe live in cazul lui Diablo 3.
Salut!
Cele mai raspindite doua erori sunt 37 (server full) si 75 (cannot login).
Pentru
Error 37 nu prea ai ce sa faci si sa nu crezi ca se rezolva ceva cu ce spun ei prin forum. Singura care are seansa sa schimbe este sa fii sigur ca este pe regiunea corecta (aka Europa). Flash DNS si alte bazaconii sa nu le incerci.
Error 75 - este un o mica smecherie cu el. Un element important este in ce faza ramane agatata logarea. Daca este la "Retrieve Hero List", fa switch pe desktop, intra in Task Manager si da End Task la "Agent.exe" sau "Agent.exe*32" daca esti pe 64biti. End Task simplu nu End Process Tree, ca inchide si loader-ul!
Te intorci la fereastra cu login si incerci din now. Este posibil sa repeti de 2-43 ori prin restartarea jocului insa pana la urma ar trebui sa poti intra. Eu am primit disconect aseara si 1.5h am incercat pana am gasit scris de cineva treaba asta. Surprinzator am putut intra si am jucat pana la 3 azi-noapte!
Bafta!