“Vanatorul de imagini” Editia a I-a

Forum dedicat - ghilda Legio Gemina

“Vanatorul de imagini” Editia a I-a

Mesajde Lumânare » 04 Apr 2014, 00:20

Regulament oficial Concurs de fotografie in Guild Wars 2
“Vanatorul de imagini” Editia a I-a

Prezentul Regulament reprezinta documentul in baza caruia urmeaza se desfasoare concursul de fotografie, in Guild Wars 2, in Legio Gemina. “Vanatorul de imagini”, editia a I-a, denumit in continuare Concursul, adresat membrilor ghildei Legio Gemina, stabilind reguli si conditii de participare.

I. Organizatorul
Organizatorul Concursului este: Legio Gemina, avand sediul pe Seafarer's Rest, adresa provizorie in Vigil Keep. Acest concurs este sponsorizat din fondurile ghildei. Regulamentul este acelasi pentru toti membrii dar si pentru Veterani, Mentori sau Ofiteri.

II. Participantii
Pot participa la acest concurs de fotografie IN-Game toti membrii, veteranii, mentorii si ofiterii, mai putin cei care vor fi desemnati ca juriu. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului Regulament.

III. Durata Concursului
Concursul national de fotografie “Vanatorul de imagini" prima editie se desfasoara in perioada 12 - 27 aprilie 2014.

IV. Mecanismul Concursului
1. Concursul se desfasoara in 10 etape si Marea Expozitie.
2. In data de 12 aprilie vor fi anuntate etapele pe pagina ghildei de pe Facebook
3. Pentru fiecare dintre etape, juriul de specialitate, format din Tudy, Lumânare, Cofu, Jera si Axelle, va face o selectie de fotografii de la maxim 3 membri
4. Cele 15 de fotografiile semi-finaliste vor fi postate timp de 5 zile pe pagina ghildei de pe Facebook. Pentru punctajul final se va lua in calcul cate like-uri primeste fiecare membru pentru pozele expuse.
5. Premiile vor fi oferite de Legio Gemina cu amabilitatea Juriului. Premiul I 100 gold, Premiul II 50 gold, Premiul III 30 gold. Poza cu cele mai multe like-uri pe facebook va primi un premiu special 20 de gold. [Like-urile pot fi date si de catre alte persoane care nu joaca Gw2]
6. In ziua respectiva, va trebuii sa fie facute cele 2 poze din etapele specifice [una cu UI{interfata grafica} si alta fara in aceiasi ipostaza]:

12.04.2014 Sexy on the beach
13.04.2014 De razboi
14.04.2014 Underwater
15.04.2014 Peisaj
16.04.2014 Portret
17.04.2014 Noaptea
18.04.2014 De Grup
19.04.2014 De Iubire
20.04.2014 In aer
20.04.2014 Anotimp in culori

7. ATENTIE! Pe parcursul unei zile poti face poze doar din categoria zilei respective.

V. Conditii de participare
V.1 Inscrierea candidatilor la concurs se realizeaza prin trimiterea primelor fotografiilor la adresa de email [email protected], mentionand la subiect Vanatorul_de_imagini_ETAPA_ZIUA. Mailurile vor contine numele acountului {cel cu numar}, dar si numele caracterlui fotografiat. Pozele trebuie sa contina detaliile originale despre print-screen, tocmai de aceea vor fi facute arhive cu winzip sau winrar. Print-screenul nu se va realiza cu niciun alt program extern, ci cu cel standard, tasta Prt Scr de pe tastatura.
V.2
1.Concurentii pot trimite pentru fiecare etapa maxim 2 (doua) fotografii. Nu trebuie sa fie intervenite asupra print-screen-urilor cu programe externe.
2.Cei care vor incerca sa triseze in felul acesta vor fi descalificati, dar li se va da un rang mai mic decat cel detinut de ei in ghilda.
V.3 Fotografiile trebuie sa fie originale, realizate de membrii ghildei, sa nu mai fi aparut vreodata pe google sau alte site-uri de specialitate. Concurentii trebuie sa poata face dovada, daca li se cere, ca fotografiile inscrise in concurs le apartin. Orice fotografie sau imagine depistata ca fiind insusita intr-un mod ilegal va fi respinsa din concurs si se va aplica regula de la V.2 paragraful 2. Participantii inteleg inca de la momentul acceptarii prezentului Regulament ca o astfel de masura este de natura de a evita orice fel de blocare sau intarziere in desfasurarea concursului, a facilita buna derulare a acestuia si nu poate fi considerata drept restrictiva sau pagubitoare in raport de drepturile niciunui participant.
V.4 Nu se accepta fotografii retusate cu corectii de culoare, luminozitate, contrast chiar daca sunt facute de la Optiuni/grafica jocului.
V.5 Nu vor fi acceptate in concurs fotografii care nu respecta etapele concursului sau fotografii care contin caractere sau elemente pornografice, elemente defaimatoare, antisociale, rasiste, contrare bunelor moravuri sau care trimit la discriminari de orice fel.
V.6 Fotografiile inscrise in concurs vor putea fi utilizate si reproduse de organizatori, cu mentionarea numelui autorului.
V.7 Dreptul exclusiv de a utiliza fotografiile primite apartine Organizatorului, respectiv Legio Gemina.

V.8 Ori de cate ori este necesar, Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
V.9 Nerespectarea uneia dintre conditiile de mai sus atrage dupa sine descalificarea concurentului sau a lucrarii respective.
V.10. Trimiterea lucrarilor pe adresa [email protected] presupune ca participantii au acceptat integral prezentul Rgulament al concursului Vanatorul de Fotografii.

VI. Adaugiri
VI.a. Acelasi caracter va trebuii sa apara in toate cele 10 etape de fotografii
VI.b. Vor fi facute 2 fotografii asemanatoare in punctele dorite. Una va fi facuta cu interfata grafica (UI), alta fara interfata grafica.
VI.c. Interfata grafica [UI] poate fi activata si deazactivata din Options(F11)/ Control Options/ User Interface. De aici puteti pune o combinatie de taste care va permite sa activati si sa dezactivati intrefata grafica (UI)

VII. Criteriile de evaluare ale fotografiilor vor fi:
VII.1 incadrarea in tema concursului;
VII.2 claritatea transpunerii mesajului, atat vizual, cat si in titlul fotografiilor trimise;
VII.3 creativitatea si originalitatea;
VII.4 calitate tehnica de fotografiere.

Prin inscrierea la concurs, fiecare participant isi manifesta asumarea si acceptarea neconditionata a prezentului Regulament, inclusiv acordul sau expres ca datele sale, sa fie retinute si introduse intr-o baza de date a Organizatorului Legio Gemina spre a fi utilizate in scopul promovarii eventurilor sale prin transmiterea unor documente de tip newsletter si prin alte practici corecte si general acceptate in acest scop.
Castigatorul va fi anuntat adresa de facebook si va fi contactat pe e-mail.
Acest REGULAMENT prezinta conditiile pe care participantii la Concursul, “Vanatorul de imagini” Editia a I-a, trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Inscrierea in acest Concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acesteia.
Prezentul REGULAMENT este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe forumul ghildei si pe pagina de facebook.

Pentru informatii suplimentare mail online Lumânare sau offline catre [email protected]
Life is short, make it count!
Imagine
Avatar utilizator
Lumânare
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 164
Membru din: 09 Aug 2012, 15:28
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Lumânare
Zona de interes: World vs World

Re: “Vanatorul de imagini” Editia a I-a

Mesajde Lumânare » 18 Apr 2014, 23:26

Pe 27 aprilie se termina, Vanatorul de imagini editia a I-a, premii 200 gold.
Regulamentul s-a schimbat.
Puteti face poze din toate etapele pana duminica 20.04.2014 si sa mi le trimite-ti la adresa [email protected], conform regulamentului.
Life is short, make it count!
Imagine
Avatar utilizator
Lumânare
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 164
Membru din: 09 Aug 2012, 15:28
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Lumânare
Zona de interes: World vs World

Re: “Vanatorul de imagini” Editia a I-a

Mesajde Lumânare » 20 Apr 2014, 21:42

De duminica 20.04.2014, ora 24:00, nu mai sunt acceptate poze la adresa de mail. Din acel moment vor aparea pozele pe facebook.
Poza cu cele mai multe like-uri pe facebook va primi un premiu special 20 de gold, atata doar ca poza sa nu fi primit nici-un premiu. Iar juriul va decide catre cine se vor duce premiile.
Life is short, make it count!
Imagine
Avatar utilizator
Lumânare
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 164
Membru din: 09 Aug 2012, 15:28
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Lumânare
Zona de interes: World vs World


Înapoi la Legio Gemina [XIII]

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori