Pe scurt : Morometzii !

Moderatori: XYZ, Ducele

Pe scurt : Morometzii !

Mesajde Ducele » 13 Noi 2013, 19:14

Cine suntem?
Infiintata in 24.07.2008, Morometzii este o ghilda romaneasca pur sange (dupa vorba, dupa port), o ghilda cu traditie in universul Guild Wars si care de-a lungul istoriei sale a cunoscut si bune si rele...ca pe pamant.

Scopul Morometzilor in Guild Wars!
Distractie, recreere si buna dispozitie.

Profilul Candidatului perfect :)!
Morometzii se adreseaza tuturor romanilor dornici sa experimenteze jocul alaturi de o comunitate (peste 400 de membri...si unde mai pui ca toti sunt romani), astfel ca pentru a beneficia de sprijinul si logistica 'hoardei' (pe principiul unde-s 2 puterea creste) fiecare candidat va trece un test extrem de 'riguros' constand intr-o intrebare...plina de semnificatie: Vrei sa faci parte din Morometzii?
In concluzie Morometzii se adreseaza tuturor jucatorilor indiferent de culoare, etnie, sex, varsta, studii, apartenenta religioasa ...sau ce o mai fi, tuturor jucatorilor casual sau hardcore, celor impatimiti...dar si celor doar interesati, cu alte cuvinte Morometzii este ghilda tuturor romanilor care doresc sa 'evadeze' din cotidian si sa exploreze jocul intr-un mediu decent si linistit in compania semenilor .

Regulile casei!
Fara a ne complica si mai mult viata si asa destul de agitata (familie, servici, scoala, prieteni, real life, etc.) s-a decis simplificare regulilor ghildei astfel ca, acestea se rezuma la o singura porunca...fie doua, reguli ce tin de bunul simt si de minimul celor sapte ani de-ai casei...dupa cum urmeaza: 1. Sa-ti respecti confratele de ghilda ; 2. Daca nu ajuti atunci nu incurca. In rest joc si voie buna.
Mai multe detalii le gasitit la sectiunea 'STATUTUL & REGULILE GHILDEI'

Activitatea Morometzilor!
O data intrat in comunitate, nu astepta sa primesti totul pe tava, nu te astepta sa vii la masa pusa, la noi si cu noi vei avea oportunitatea sa inveti respectiv sa aprofundezi jocul, totul depinde de tine.
Cu alte cuvinte vei avea posibilitatea sa iti gasesti oricand jucatori de nivelul tau (hardcore sau casual), jucatori care sa impartaseasca genul tau (pve sau pvp), vei avea posibilitatea sa organizezi propriile eventuri, dungeonuri ... in Morometzii le vei gasi pe toate, depinde doar de tine.
Ca si activitate de grup, nu uita sa iti pui ceasul sa sune in fiecare weekend (sambata si duminica), acesta este momentul in care Morometzii ies la atac...este momentul in care se organizeaza guild eventurile. Aceste eventuri sunt organizate pentru toti membrii ghildei, fiecare este binevenit.

Particularitatile ghildei noastre!
1-In Morometzii toti suntem egali, rank-urile sunt cel mult onorifice. Oricine poate ajunge la rank-ul cel mai inalt.
2-Fiecare membru poate experimenta jocul la nivelul la care il doreste si cu cine doreste, cand vrea si cat vrea.
3-Nu avem obligatii ce tin de membralitate (cotizatii, prezenta in game, raportari, etc.)
4-Morometzii = click & Play, restul vine de la sine.
Avatar utilizator
Ducele
Gladium
 
Mesaje: 10
Membru din: 30 Sep 2012, 22:19
Nume caracter: Ducele

Înapoi la Morometzii [RO]

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori