Prima loterie, la care au avut dreptul sa participe doar membrii si recrutii guildei, a fost un succes, cu un numar total de 48 de inscrieri si 3 premii. Ne-am gandit ca de Craciun sa avem cativa fericiti castigatori, asa ca de aceasta data am decis sa acordam tuturor dreptul de participare, am marit numarul de premii, numarul de tichete posibile si valoarea acestora pentru a maximiza suma totala. Va doresc succes si contez pe o participare cat mai ampla.
REGGULAMENT DE PARTICIPARE 
la aceasta loterie OPEN au dreptul sa participe
ABSOLUT TOATE persoanele din guild (adica leaderi, consiliu, ofiteri, veterani, mentori, membri, recruti).

inscrierile se fac aici, individual, postand in continuarea acestor informatii
doar account.tag din joc si numarul de ordine al postului, incepand de la 1 (de exemplu, primul post dupa al meu trebuie sa contina John.2469, numarul 1, urmatorul va fi Danny.4723, numarul 2, etc), asa cum am procedat si la loteria anterioara. Nu postati in acest thread nimic altceva decat inscrierea tichetelor conform precizarilor.

numarul de ordine al post-ului reprezinta numarul tichetului de loterie (adica John va avea tichetul cu numarul 1, asa cum va reiesi din post-ul lui).

fiecare persoana are dreptul sa posteze de maxim 5 ori, adica sa solicite pana la maxim 5 tichete de participare, aceasta cifra reprezentand o pondere care sa poata maximiza sansele de castig ale respectivei persoane, dar sa nu fie "unfair" pentru cei care nu doresc sa ia mai mult de un tichet. Obligatoriu, un post per fiecare tichet.

taxa de inscriere la aceasta loterie este de
1,50 gold per tichet (1 gold si 50 silver) si se trimite in-game pe mail la Valkyrium.3659 (evident, voi confrunta post-urile de pe forum cu mail-urile primite in-game). Cand trimiteti bani pentru mai multe tichete, va rog sa o faceti prin mail individual pentru fiecare tichet, ca sa nu va incurcati si sa nu ma incurcati la calcule, altfel va mai cer 1 gold penalizare (no kidding).

Reamintindu-va ca banii stransi in banca guildei sunt folositi doar in interesul guildei si nu pentru interese personale, suma totala stransa in urma achitarii aceste taxe de catre participanti va fi repartizata astfel:
Premiul I - 25 % din total.
Premiul II - 20 % din total.
Premiul III - 15 % din total.
Premiul IV - 10 % din total.
Premiul V - 5% din total.
Suma ramasa (adica 25%) in urma acordarii premiilor se vireaza in banca guildei.

aceasta repartizare inseamna ca,
de exemplu, daca se strange un total de 40 gold, vom avea: locul 1=10 gold, locul 2=8 gold, locul 3=6 gold, locul 4=4 gold, locul 5=2 gold, banca guildei primeste 10 gold.
Tragerea la sorti are loc LIVE in seara zilei de Duminica, 16 Decembrie, ora 20:00 (Inscrierile se inchid in aceeasi zi, la ora 19:30).
Later edit (Tudy):
Orientativ, la 80 de tickete înscrise pentru tragerea la sorți, avem următoarele premii cumulate:
Premiul 1: 20 gold
Premiul 2: 16 gold
Premiul 3: 12 gold
Premiul 4: 8 gold
Premiul 5: 4 gold
Pentru Guild Bank rămân: 20 gold
Aceste premii vor crește pe măsură ce se înscrie mai multă lume.