asadar si prin urmare ... de cand am intrat in gemina am vrut sa organizez si cu voi acest event (l-am mai facut cu alte 2 ghilde) , si anume JUMPING PUZZLE EVENT ; dupa cum stiti in joc sunt 20+ jumping puzzles , unele simple , altele criminale , toate capabile sa ofere o distractie pe cinste. ( din experienta personala va pot spune ca a iesit o nebunie )
am ales sa postez intai pe forum aceasta initiativa pt a afla mai intai un nr orientativ de participanti urmand ca apoi sa stabilesc formatul eventului in functie de acesta.
modul in care am organizat ultima data acest event a fost cam asa :
- 4 categorii : Time Puzzle / Team Puzzle / Chain Puzzle / Global Puzzle
- ca si durata : de la 1 ora pana la 5 ore .
- event fee : in functie de nr. participanti si de preferinte : free / small event fee
- rewards : oferit de organizator +/- / event fee %
- ligi : Liga 1 = persoane care au finalizat cel putin o data toate jumping puzzles / Liga 2 = persoane care vor intra pt prima data in jumping puzzle-ul respectiv ( aici se va merge pe incredere )
Reguli generale ( to be added /edited later on ) :
- fiecare concurent are un nr.de concurs
- speed trolling PERMIS !
- special skills PERMIS ! ( class teleport where applied / mesmer portals ( folosit mai des in Team Puzzle ) etc ... )
- toti participantii sunt rugati sa mentioneze map completion
- fiecare team / participant - in functie de categoria de event stabilit - va trage la sorti jumping puzzle-ul(urile ) pt event
in mare cam asa suna. ar fi ideal sa se adune 10+ oameni ( eu am facut unul cu in jur de 50 intr-o sambata si a fost demential )
@admins : stiu ca procedura de events este oarecum inversa, insa tocmai din motivele mai sus mentionate am decis sa aflu aprox. un nr , ulterior stabilesc o data pe care valky o va posta in calendar, si tot Valky este cel pe care l-am informat si pus la curent .
acestea fiind spuse , mi-ar face o deosebita placere sa iasa ceva frumos. astept raspunsuri / inscrieri / completari .