Seria de jocuri Devil May Cry este extraordinara. Mai ales perimul joc, foarte foarte bun. Pana si acum as recomanda oricui sa incerce acest joc de hack&slash.
Pacat ca la acest DMC5 l-au americanizat.
Adica tipul din joc - sper sa nu fie Dante, desi asa se pare - nu mai are feeling-ul adevaratului Dante din jocrile 1.2.3.4. Oricum, merci pentru thread. Mi-am adus aminte de vremuri de gaming extraordinare.
Aveti aici trailer-ele din celelalte jocuri Devil May Cry - Original Dante Rules!!!
!! Toate sunetele si muzica hard rock sunt in-game si nu doar editate pentru trailere!!
Iar acum trailerele (gameplay) pentru cele 3 jocuri separat
Si nu in ultimul rand... jocul al 4-lea (Dante +Nero )
Si ca sa inchei am sa va las sa ascultati "the best game song ever" din seria originala Devil May Cry
Seria DMC este foarte tare. Am jucat si eu jocurile 3 si 4 mi-au placut f mult amandoua. Din pacate nu am avut rabdare sa joc DMC 1 pe ps2, iar DMC 2 am auzit ca e cam nashpa( de la niste fani deci nu e parere proprie). Daca ii pasa cuiva cred ca in ordine cronologica actiunea din DMC 5 e prima. Pe urma din cate stiu este DMC 3, DMC 1 si celalalte 2 cred ca sunt dupa DMC1. Cat despre jocul 5, pare a fi ciudat fata de celelalte, dar e posibil sa aduca niste informatii misto la story! Eu o sa il incerc macar pentru respectul care il port seriei.