Joc GW2 de doua saptamani numai insa am ceva experienta in MMO-uri. Imi place jocul mult si-mi doresc sa fac parte din comunitatea pinguinilor. Indeplinesc cerintele voastre, am TS3, sunt timid dar ma tratez Numele personajului meu principal e Ventuza.
Joc GW2 de vreo 4 luni (cam de cand a fost lansat) si mi-ar placea sa fac parte din ghilda voastra. Momentan sunt intr-o alta ghilda, dar vreau sa ies din ea. IGN: Stepherson
Joc de aprox 1sapt si ceva, momentan caracterul principal este un Asura-Inginer dar vreu sa experimentez si altceva. Intrunesc conditiile si doresc sa fac parte din guild. Astept vesti de la voi ING: Sector The First
Joc de 1 luna si ceva...si mi-ar placea sa fiu intr-un guild activ cu oameni haiosi.Plus de asta imi plac pinguinii Caracterul principal este Archfang-ranger-lvl55 in momentul de fata
Salut! M-a numesc Sebastian (porecla Abi, fie cum vreti voi), in-game : Baronu (idea unui coleg cu acest nume ) am lvl 12 momentan dar am jucat multe MMO-uri si ma prind destul de repede. Daca se poate as vrea sa intru si eu in breasla voastra, o sa fiu destul de activ, mai ales in weekend-uri. Am casti + microfon, pot vorbi si pe TS3 si pe Skype. Sper ca o sa ne intelegem bine, desi cred ca nu o sa fie nici o problema!! Astept cu nerabdare sami dati un raspuns.
Salutare si scuze de absenta. Am dat invite si bine ati venit. Cei care nu au primit invite va rog un pm.
GW 2 ING: Call The Paramedic, Uitate Si Vei Muri, Daca Ma Vezi Fugi, Plague From Beneath. Bow before the mighty penguins you puny mortals !!!!!! MUHAHAHAHA
Salut!M-a numes Emanuel (Emi) in-game:Evilglontz am lv 33 momentan am xp in MMO-uri si ma adaptez la ori ce gen de situatie.Activ o sa fiu 60h+ pe sapt.Pot vorbi prin TS3.Mi-ar face placere sa fac parte din ghilda.Astept raspunsul vostru.
GW 2 ING: Call The Paramedic, Uitate Si Vei Muri, Daca Ma Vezi Fugi, Plague From Beneath. Bow before the mighty penguins you puny mortals !!!!!! MUHAHAHAHA
Am si eu loc printre voi ? Casual player uneori noob, joc cand am timp, in special seara, sunt axat in momentul asta pe PvE si story.Mi-ar placea sa mi se mai alature si mie 1-2 jucatori din cand in cand, ca e cam aiurea singur ...
salutare, am inceput si eu recent sa joc GW2, iar fara ghilda e plictisitor, chiar daca sunt un low lvl human necro, am loc printre voi? IGN: Rau Dar Bun
Salut. Se poate sa vad si eu daca ma potrivesc in guildul vostru. Am GW din toamna anul trecut dar am luat o pauza de vreo 2 luni (am un mesmer de 80). Vad ca guilda care o aveam a cam murit si imi caut noi camarazi de aventuri .
Bine ati venit. Pentru cei care nu au primit invite rog un pm.