De ce as alege Guild Wars 2?

Aici puteţi purta discuții generale despre Guild Wars 2

De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 08 Aug 2011, 07:31

Urmărind articolele/interviurile/demo-urile legate de Guild Wars 2 ce au fost făcute publice de-a lungul timpului, am găsit câteva filmulețe care după părerea mea descriu foarte clar motivele pentru care cineva ar alege să joace Guild Wars 2.

Primul din ele este, evident, Guild Wars 2 manifesto:


Guild Wars 2 - 10 reasons to be interested:


10 little things to like about Guild Wars 2:


Guild Wars 2, 60 reasons in 60 seconds:


Guild Wars 2 PvP Systems:


Și nu în ultimul rând, un alt motiv excelent pentru a juca este dispariția ”Holy MMO Trinity”:


Care sunt motivele pentru care voi veți alege (sau ați ales deja) Guild Wars 2? :D
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cronos » 08 Aug 2011, 12:11

1. Legatura speciala care exista intre mine si GW 1 :))
2. PvPul
3. Desi nu prea m-a interesat PvEul pana acuma, din video observ o gramada de lucruri interesante, so I'm expecting something huge here
4. No monthly fee

Inschimb nu sunt de acord cu no tanks/monks/dps ("holy trinity") Asta e un punct in minus. Fara sa sti ca indeplinesti un rol specific intr-o echipa, fara sa ai un obiectiv , asta inseamna sa nu ai senzatia de teamwork. Pur si simplu joci solo cu 4 coechipieri. Ce ar fi daca nu ar exista fundas si portar si toti le-ar face pe toate ?
Oricum acest "holy trinity" (cred ca e prima data cand aud de termenul asta :) ) va fi respectat chiar si in GW2. Normal ca in pvp warriorul va fi pe post de tank/ thief, elementalist dps/ guardian healer, pur si simplu nu se poate altfel. In PvE e cu totul altceva, acolo sa zicem ca orice profesie poate fi un fel de jack of all traids.

Come on beta.... :D
Avatar utilizator
Cronos
Legionar
 
Mesaje: 277
Membru din: 05 Aug 2011, 16:36
Nume caracter: Cronos

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Asky » 08 Aug 2011, 12:22

in toate filmele a fost destul de clar ca aproape toate clasele pot tanka si da heal, chiar depinde tot grupul de acest lucru pt a termina un dungeon in explorable mode(hard mode), holy trinity nu a disparut ci a evoluat la un grad ce dau voie jucatorilor flexibil sa pot salva un grup ori schimba bataia in favoarea lor la o simpla schimbare de arme, fara sai ai nevoi de builds specifice si, in opinia mea, demodate fortand un jucator bun sa vada cum moare tot grupu findca el nu are buildu necesar sa prinda mobi care au scapat sau a distrage un boss pt cateva secunde sa ii dea tankului timp de a se recupera etc.
Poti avea roll foarte dedicat unui anumit lucru echipand skills utilitare si elite doar pt un scop, dps/tank/heal, dar la fel ai posibilitatea de a schimba arma si a inteplini alt roll complet pt a da micul ajutor grupului atunci cand este nevoie stiind foarte bine ca in urmatoarea secunde te poti intoarce la stilu de joc ce il doresti
Asky
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 155
Membru din: 27 Iul 2011, 13:47
Nume caracter: Little Asky
Zona de interes: PvX (câte puțin din toate)

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tze » 08 Aug 2011, 12:50

Cred că principalul motiv pentru care voi juca GW2 e pentru că mi-a plăcut atât de mult Guild Wars. E fără îndoială jocul pe care l-am jucat cel mai mult, chiar dacă nu ar fi interesant din preview-uri, tot aş încerca GW2.

Partea bună e că jocul este interesant, chiar foarte. Din punctul meu de vedere, cele mai tari lucruri la GW2 sunt Dynamic Combat, Dynamic Events şi lore-ul care este mult mai interesant şi bine dezvoltat faţă de cel din GW.

Personal, mie îmi place ideea de Holy Trinity, îmi place să stiu care îmi este rolul într-un grup. Dar recunosc că are multe defecte, majoritatea enumerate în ultimul video postat de Tudy mai sus. Pe mine cel mai mult mă deranja că fiecare encounter cu un grup era tratat cu aceeaşi strategie, de unde venea şi sentimentul de grind la un moment dat. În plus, cred ca mai bine de jumătate din timpul petrecut in Guild Wars a trecut aşteptând o persoană care ştia să joace un build anume/o poziţie anume, ceea ce nu era distractiv deloc.

PvP-ul din Guild Wars te pedepsea mereu dacă nu îţi foloseai skilurile când trebuie sau dacă aveai o poziţie proastă pe câmpul de bătălie, dar o mare parte din skill îl acumulai prin experientă, nu prin decizii de moment (existau şi acestea, câteva, dar mult mai rare decât miscările care deveniseră răspunsuri automate în anumite situaţii). Prin Dynamic Combat cred că se trece la un nou nivel, dacă până acum erai conştient de poziţia ta în raport cu mediul înconjurător, acum numai asta vei face. Ground targeted skills împreună cu Dodge la proiectile şi skilurile care au efecte vizuale (cine a jucat mesmer/ranger/bbot cu gale îşi aminteşte cât urmărea monkul advers pentru animaţia la Glyph of Lesser Energy) va însemna că ochii îţi vor fi constant pe acţiunea de pe hartă, nu pe barele de viaţă. În plus, weapon sets, poţi fi melee/ranged character în funcţie de situaţie sau chef.
Avatar utilizator
Tze
Legionar
 
Mesaje: 132
Membru din: 27 Iul 2011, 20:31
Localitate: București
Nume caracter: Tze Loves Loa

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 08 Aug 2011, 12:50

În ceea ce privește ”holy MMO trinity” (heal-tank-dps), nu cred că putem spune că ”dispare” complet în GW2, ci practic e înlocuit cu un sistem mult evoluat (Support - Damage - Control), care îți oferă o flexibilitate și o libertate mult mai mare, fiecare jucător din echipă putând juca orice rol e nevoie în funcție de situația de moment și dând posibilitatea jucătorilor să nu fie restricționați la o anumită clasă.

Pe de altă parte, tocmai această libertate pe care ți-o oferă sistemul din GW2 cred că va fi și elementul care va aduce cel mai mare grad de dificultate. De ce spun asta? Deoarece îi obligă pe jucători să fie atenți la ce se întâmplă și să fie implicați activ în luptă, iar aici se va vedea cu adevărat ce înseamă ”player skill” individual.

În sistemul clasic heal-tank-dps, aproape totul e mecanic/repetitiv și de cele mai multe ori tot ce trebuie să faci e ”keyboard bashing”: în general stai pe loc sau te miști mult prea puțin, în timp ce apeși ceva în gen 1-2-3-1-1-2-3-1-4-1-1-2-3-... pe skillbar și gata, your job is done! În comparație, sistemul de ”active combat” din GW2 pune mult mai mare accent pe positioning, dodge, area of effect skills, skill combination, etc.
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cronos » 08 Aug 2011, 14:06

E deplasat ca de pe acuma sa discutam de active combat si ce competitiv o sa fie. Deasta zic sa vedem mai intai beta si apoi sa facem declaratii. Adica pvpul care era in GW1 brusc e considerat button bashing si repetiv...cea ce nu e drept. Eu nu inteleg de unde brusc o sa fi implicat mai activ in batalie daca poti sa joci teoretic orice rol. Ca poti sa faci si heal cu warriorul si treci de pe hammer pe staff ? Conceptul de jack of all traids e eficient in pve, nu pvp. In pvp echipele de top tot pe sistemul asta vor merge ,pentru ca e mult mai eficient sa ai un bun dps decat un ele care brusc incepe sa dea heal, buffuri si tanking. Adica e un concept solid care se aplica si in viata reala, poti fi foarte bun la un lucru, sau mediocru la mai multe. Si atunci da, e ok sa zici ca hopa echipa moare, ia stai eu sa trec pe alt weapon si sa incep sa dau heal, suna super meserias, dar orice spell este mai eficient in functie de attribute points (nustiu exact cum se aplica asta in GW2) si atunci ori face un heal doar de doamne ajuta si echipa ta tot moare, fie faci un heal mai bun, dar inseamna ca tu in realitate nu ai facut mare lucru pe partea de dmg. De asta zic ca in PvE e ok, pentru ca poti aborda altfel un boss, o regiune, te adaptezi la ce oameni ai, dar pvp speaking, nu prea se poate. Astea is chestii care nu pot fi depasite, cum ar fi un healer care oricum ar fi tot trebuie sa fi atent la viata camarazilor, dar si la personajul lui (nu imi aduc aminte ca monkul sa stea pur si simplu pe loc si viata sa fie roz in the back lines. Asa ca pana la un beta , nimeni nu are idee cum mai exact cum va fi combatul.
Avatar utilizator
Cronos
Legionar
 
Mesaje: 277
Membru din: 05 Aug 2011, 16:36
Nume caracter: Cronos

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 08 Aug 2011, 15:12

Cronos, ca să fie clar: eu nu mă refeream la GW, ci la majoritatea celorlalte MMO-uri care folosesc mult mai intens mecanica de heal-tank-dps decât o face GW.

E clar că în GW2 vor fi diferențe de abordare în PvP față de PvE, însă ai și o flexibilitate mai mare, flexibilitate pe care n-o aveai nici măcar în GW. Am văzut cu toții că majoritatea profesiilor sunt orientate spre una din direcțiile date de support-damage-control, însă în același timp o echipă bine pregătită ar putea profita și de versatilitatea pe care ți-o dă această libertate de a schimba rolurile on the fly.

Chiar și din descrierile pe care le avem până acum, e evident că nu există o clasă care să exceleze în toate 3 aspectele. Însă cam toate clasele excelează într-o direcție și se poate descurca mai mult decât decent în cel puțin încă una. Iar a putea oricând să faci modificări de genul acesta în timpul luptei e un element cu totul nou în mecanica jocului.

O să-ți dau un exemplu, chiar legat de PvP - ai spre exemplu un caracter care se ocupa aproape exclusiv de Support (ex: un Guardian). Acel caracter e pus sub presiune mare, și ajunge să aibă probleme cu energia. În acel moment, un alt jucător din echipă care joacă o profesie ce se poate descurca decent pe partea de Support își schimbă rolul (ex. un Elementalist care trece de pe fire pe water attunement) și preia o perioadă rolul de Support pe care îl avea primul jucător, până acesta reușește să-și refacă energia.

Poate nu e cel mai relevant exemplu, but you get the point. Chiar dacă și GW1 îți permite până la un punct să faci așa ceva (flexibilitatea in primul GW se obține în mare parte prin existența unui secondary class), totuși clasele nu sunt atât de flexibile precum par a fi cele din GW2. Totuși, în GW2 ajungi să vezi Warrior cu longbow sau rifle, Ranger cu sword/greatsword, Elementalist sau Necromancer cu daggers, etc.

Alte MMO-uri nu-ți permit să faci nici măcar asta, sistemul de clase/profesii fiind mult mai rigid. Și cum ziceam, tocmai această flexibilitate cred că va ajunge să fie componenta cel mai dificil de învățat.
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cosmo » 08 Aug 2011, 15:17

LE: Did not read your last-last post Tudy ca am postat in acelasi timp, deci ma scuzi daca subliniez ceva ce ai zis deja. :)

La Holy Trinity eu dau cel mai bun exemplu posibil. Diablo 2. Fiecare personaj era self-contained. Se descurca singur. Ca se faceau concesii ici-colo, de acord, dar in principiu, cand venea vorba de online play, nu trebuia in mod special sa ai un healer/dps/tank.

GW2-related, o sa continue zic eu foarte bine sistemul GW-ului. Intr-o alta forma, desigur, dar ideea de baza ramane. Nu conteaza ca ai o armura godlike si ceva build aranjat. Daca nu iei in considerare range, movement, dodging si alte elemente care pana acum au fost ignorate, you'll suck.

Pe scurt, GW/GW2 sunt jocuri skill-orientated, gen de joc care mie imi place. Nu vreau sa pierd ore sa fac level up, sa iau nustiu ce item sau whatever ca sa fiu competitiv. Obligatii de timp necesare ca sa fac ceva. Daca eu ca jucator.. joc bine.. atunci restul nu ar trebui sa conteze asa de mult. Flexibilitatea inerenta acestor sisteme face intelegerea conceptului usoara, si abiltiatea de a juca acest concept la limite maxime un proces de invatare a jucatorului, nu de augmentare a caracterului.


Ontopic:Acel video cu 10 reasons to be interested in GW2... este fix parerea mea. A subliniat exact ce e important de retinut in legatura cu jocul, fara sa innecam in detalii picky. The big picture matters a lot.
Imagine
Avatar utilizator
Cosmo
Legionar
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Aug 2011, 16:41
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Neon Saida / Varseen Garda

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 08 Aug 2011, 15:44

Cosmo scrie:
La Holy Trinity eu dau cel mai bun exemplu posibil. Diablo 2. Fiecare personaj era self-contained. Se descurca singur. Ca se faceau concesii ici-colo, de acord, dar in principiu, cand venea vorba de online play, nu trebuia in mod special sa ai un healer/dps/tank.

Diablo 2 nu e MMO. :) Referirea la Holy Trinity se face strict în cazul MMO-urilor ”clasice” gen WoW, Lineage, RoM, Aion, AoC, LotRO, Rift, etc. Însă exemplul tău e totuși relevant prin prisma caracterelor din D2 care erau destul de ”self-contained”. Exact asta e ceea ce ArenaNet încearcă să aducă în zona MMO-urilor.

Cosmo scrie:
GW2-related, o sa continue zic eu foarte bine sistemul GW-ului. Intr-o alta forma, desigur, dar ideea de baza ramane. Nu conteaza ca ai o armura godlike si ceva build aranjat. Daca nu iei in considerare range, movement, dodging si alte elemente care pana acum au fost ignorate, you'll suck.

Pe scurt, GW/GW2 sunt jocuri skill-orientated, gen de joc care mie imi place. Nu vreau sa pierd ore sa fac level up, sa iau nustiu ce item sau whatever ca sa fiu competitiv. Obligatii de timp necesare ca sa fac ceva. Daca eu ca jucator.. joc bine.. atunci restul nu ar trebui sa conteze asa de mult. Flexibilitatea inerenta acestor sisteme face intelegerea conceptului usoara, si abiltiatea de a juca acest concept la limite maxime un proces de invatare a jucatorului, nu de augmentare a caracterului.

/agreed :)
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cronos » 08 Aug 2011, 16:14

My God.... :) exista vreun lucru so far care nu va place la GW 2? :)
Avatar utilizator
Cronos
Legionar
 
Mesaje: 277
Membru din: 05 Aug 2011, 16:36
Nume caracter: Cronos

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Asky » 08 Aug 2011, 16:18

simpla dieferenta in gw2 ii ca POTI completa echipa unde vezi ca tre la un switch de arme. ex elemental. de pe fire care este PURE dps. schimba pe water pe a ajuta echipa cu cc/heal depinde de lupta/ocazie/nevoi, ceea ce face gw2 unic este abilitatea de ati schimba rolu in mijlocu luptei daca un coechipier nu face fata/dc/lag sau pur si simplu mecanica luptei cere asa ceva, evoluand trinitatea la un nivel precum gameri de azi, care majoritatea stiim deja toate rolurile si cum tre sa reactionam in fiecare situatie dar suntem limitati de clasa/buildu ce il avem. gw2 scoate din ecuatie limitarea, dandune libertate completa
Asky
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 155
Membru din: 27 Iul 2011, 13:47
Nume caracter: Little Asky
Zona de interes: PvX (câte puțin din toate)

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tze » 08 Aug 2011, 16:40

Cronos scrie:
My God.... :) exista vreun lucru so far care nu va place la GW 2? :)

E o posibilitate mare să fie mult prea casual. Dar asta vom vedea dupa gamescom si prezentarea Structured PvP-ului. :)
Avatar utilizator
Tze
Legionar
 
Mesaje: 132
Membru din: 27 Iul 2011, 20:31
Localitate: București
Nume caracter: Tze Loves Loa

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 08 Aug 2011, 16:50

Tze scrie:
Cronos scrie:
My God.... :) exista vreun lucru so far care nu va place la GW 2? :)

E o posibilitate mare să fie mult prea casual. Dar asta vom vedea dupa gamescom si prezentarea Structured PvP-ului. :)

Ar fi trist să-l facă mult prea casual ținând cont că au declarat deja că vor să îl transforme într-un E-Sport. Oricum, vorba ta - vedem după gamescom... :)
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cronos » 08 Aug 2011, 17:04

Si brusc ajungem la ce zicea tata Cronos my devreme, nu-i nimic, va iert de data asta :)
E bine ca tintesc spre E-Sport, chestia asta trebuia facuta inca de cand cu GW1 , si cel putin daca au in vizor acest obiectiv, inseamna ca o sa exista o platforma buna pentru modul PvP.
Avatar utilizator
Cronos
Legionar
 
Mesaje: 277
Membru din: 05 Aug 2011, 16:36
Nume caracter: Cronos

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Altceva » 09 Aug 2011, 04:08

1 Sunt convins ca va fi jocul anului 2012 pana in 2020, dupa care va aparea GW 3

2 Sunt de acor cu holy trinity 100%

3 PVP

4 Vreau sa fac parte din cominitatea ca o sa bata la "fundulet" pe Blizzard

5 Multe altele .........:P
Imagine
Avatar utilizator
Altceva
Legionar
 
Mesaje: 190
Membru din: 20 Mai 2011, 20:58
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Altceva

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Kingster » 11 Aug 2011, 15:10

-pe langa numeroasele probleme pe care le adreseaza si imbunatatiri mecanice si grafice pe care le implementeaza genului , eu sincer aleg GW 2 pentru ca este un joc facut pentru a fi jucat in primul rand lasand incasarile pe locul 2 , cei de la Arena Net continua sa ma surprinda cu filozofia lor legata de design , cu atentia pe care o dau detaliilor si cu atitudinea lor revolutionara si perfectionista in ceea ce priveste mmorpg-ul si ce ar putea sa fie el , Guild Wars 2 e jocul pe care daca cineva mi l-ar oferi gratuit eu tot m-as duce sa-l cumpar din respect pentru developer.....
Tze scrie:
Cronos scrie:
My God.... :) exista vreun lucru so far care nu va place la GW 2? :)

E o posibilitate mare să fie mult prea casual. Dar asta vom vedea dupa gamescom si prezentarea Structured PvP-ului. :)


eu cred ca va fi casual pntru cine vrea casual si hardcore pentru cine vrea hardcore bazandu-ma pe ce se stie pana acuma , nu mi-as face griji in privinta asta
Imagine
"Religion is doing what you are told no matter what is right , morality is doing what is right no matter what you are told" -Albert Einstein
Avatar utilizator
Kingster
Gladium
 
Mesaje: 28
Membru din: 10 Aug 2011, 17:31
Localitate: Petrosani
Nume caracter: Glenwig

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Altceva » 12 Aug 2011, 21:52

Intrebare poate stupida pt cei care au jucat GW. Toate rasele pot fi intr-o singura guilda sau exista doua "aliante" ? De exemplu la WOW sunt alianta si hoarda si nu pot sa fie in aceasi guilda si aliata si hoarta. Sper ca m-am facut destul de inteles :D Multumesc anticipat si scuze ca am lasat mesajul aici dar nu am vrut sa fac un alt toping aiurea :D
Imagine
Avatar utilizator
Altceva
Legionar
 
Mesaje: 190
Membru din: 20 Mai 2011, 20:58
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Altceva

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Tudy » 12 Aug 2011, 23:44

Toate rasele vor putea fi în aceeași ghildă, nu sunt restricții de gen WoW/Aion/Rift/etc. :)
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Cosmo » 16 Aug 2011, 04:02

In ziua de azi, sa zici ca esti 'free to play' e cam o injuratura pentru MMORPG-uri... nu mai are contextul pe care il avea acu cativa ani.
Imagine
Avatar utilizator
Cosmo
Legionar
 
Mesaje: 190
Membru din: 05 Aug 2011, 16:41
Localitate: Bucuresti
Nume caracter: Neon Saida / Varseen Garda

Re: De ce as alege Guild Wars 2?

Mesajde Razvan » 17 Aug 2011, 09:57

Referitor la intrebarea din titlu o sa il joc doar pt ca am jucat gw 1, altfel nu am urmarit deloc dezvoltarea gw2.
Referitor la mecanica combatului cred ca se va ramane la holy trinity. De la un build se vrea intotdeauna eficienta maxima si asta e greu de realizat cu personaje cu mai multe specializari. Sigur si in gw 1 au existat genul asta de character ( rangerul, blindbotul, buildurile de split etc) dar erau reduse la un skill 2 pt survival. Chiar si spliturile aveau adesea healer dedicat.
Stiu nu am urmarit de loc gw2 dar nu cred ca va fi un sistem care nu se bazeaza pe atribute si skilluri.
Si nu in ultimul rand cum va fi jucat jocul depinde foarte mult de comunitatea de jucatori care isi vor alege skillset-ul singuri si nu dupa cum ar fi vrut producatorul sa fie jucat jocul. Directia va fi data evident de diversele buffuri si nerfuri care vor urma, dar se va baza si pe feedback-ul de la comunitate.
My 2 cents.
Avatar utilizator
Razvan
Gladium
 
Mesaje: 7
Membru din: 16 Aug 2011, 12:13
Nume caracter: doc razman

Următorul

Înapoi la Discuţii generale despre joc

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], Google [Bot] şi 19 vizitatori