Sincer sa fiu, as fi putin circumspect acuma cu recomandarea asta
Jocul se merita sa il joci, adica teoretic ai ce face cam o luna asa, dar dupasta o sa te lovesti de toate deciziile lor idioate si o sa te cam oftici. Cel putin eu cand l-am luat am prins AH in care se mai putea misca ceva, dar acuma e jale.
Ca si story si sa iti cumperi acolo niste iteme cu care sa faci urmatoarele nivele de dificultate, nu e problema, dar totusi trebuie sa iti mentionez de pe acuma cateva lucruri
- e inflatie de gold. Toata lumea vinde, toata lumea farmeaza, iteme care candva nu depaseau 5 mil gold, acuma sunt la 50 mil gold, adica e ridicol, si trebuie sa fi naiv sa crezi ca asta e numai inflatia, sigur e si ceva gold selling la mijloc. Mai pe scurt, gasesti destul de ieftin iteme decente ptr lower levels (cu atentia ca sa nu arunci in mod voit mai multi bani pe un item pe care oricum il schimbi peste cateva levele) dar apoi ce ajungi in inferno, e farmfest si vanatoare de iteme pe AH. Un 1hand cu dps 950 (fara stats utile) ajunge 1 mil gold. Apoi cu cat esti mai gear dependent, cu atat esti mai big spender.
-esti obligat sa iti iei iteme de pe AH. Pur si simplu farmezi zone de inferno si iti pica iteme cu care in mod normal nici hell nu terminai, in conditiile astea e usor de inteles de unde inflatia de gold
-daca la inceput o sa ai nervii de otel sa iti duci caracterul la lvl 60 (adica sa repeti aceasi campanie pe mai multe trepte de dificultate, deci de 3 ori pana la inferno) apoi treaba deja devine repetitiva, si la inferno iti faci pur si simplu nervi cand vezi ca un grup de elites e mai puternic decat un boss.
-costurile ridicate pentru reparat (since 1.0.3 crap patch) E probabil cea mai cretina decizie, dar un mod ascuns malefica. Sa platesti 20k gold sa repari armura dupa ce ai murit de 3-4 ori, e o suma colosala. In primul rand pentru ca nu ajungi sa faci tu suma aia daca clar nu faci fata la nivelul respectiv, asa ca fie nu mori, fie repeti nivelul din urma pana ce ai bani sa te echipezi (tot din AH) pentru urmatoarea treapta. Unii zic ca asta e tehnica de a mai scapa de inflatia de gold, dar defapt e metoda prin care Blizz vrea sa ii faca pe disperati sa isi cumpere gold de pe Real Money AH.
-si ultimul punct slab: in momentul de fata, daca esti un simplu muritor de rand, nu vinzi nici o p**a pe AH. E atat de ridicola situatia acolo, incat iteme pe care mi le-as fi dorit eu ptr act 2, nu le vand nici macar la un amarat de 10k gold. Iteme care inainte costau 500k cel putin, pur si simplu vreau sa scap de ele din rucsac, si imi e mila sa vand la vendor un item asa bun pentru 1k gold...
Dar in rest, pana ce ajungi la end content, e destul de ok jocul, o sa te apuce apoi febra sa iti echipezi bine eroul, sa faci niste inferno, apoi o dai in nervi, mori de ciuda cand vezi cat de ridicol de OP sunt elites ( immune+walls+inferno flames+arcane orbs, eventual si ceva poison, in timp ce te uiti cum inca ai cd la leap, si esti blocat nepunticios acolo....apoi eventual ai rez pointul fix langa ei si mai mori odata, ca sa scoti 10k de repair)