WVW ... pentru de dimineatza

Moderator: Wicked

Reguli forum
Atenție! Când scrieți un subiect, vă rugăm să respectați următoarele reguli de numire: Utilizați etichete la începutul redactării subiectului!
Ex: Doresc să scriu despre un build, prin urmare subiectul se va numi [Build] WvW Riffle Warrior. Alte exemple: [Ghid] Plasarea de siege, etc

WVW ... pentru de dimineatza

Mesajde Argath » 17 Oct 2012, 18:36

Buna sa va fie inima dragilor!

Va zic "dragilor" pentru ca am descoperit in ultima vreme o minunata comunitate românească de random wvw playeri. Nu voi da nume de playeri sau legiuni, pentru ca amalgamul e mare. Cu toate astea, mai mult de o duzina de romani au ales sa continue, fie ca vorbim de personal skirmish, de small team skirmish sau commander followers.
Cu cei mai multi ma întâlnesc seara (pe harti diferite) și încerc sa ii încheg în party-uri, alteori sunt eu chemat in random parties, și ne organizam ad-hoc apoi pe TS. Am discutat cu o parte despre ce urmează sa va propun.
In timpul dimineții (începând cu ora 5,30 - ora mea obișnuită de trezire..) hărțile de wvw sunt pustii. Cappingu merge ca uns (campu-urile merg și solo deși durează mult asa) iar cetățile pica foarte repede cu un team full. La ora aia hărțile sunt albastre (frantzujii vietzii) dar se înroșesc repede dacă găsesc cu cine juca.
Celor care sunt matinali de la mama natura, și au un ceas biologic setat astfel, le adresez invitația de a ne întâlni sa formam măcar un party (dacă nu mai multe) la ora 6 dimineața (indiferent de zi). Propun pentru început acest final de săptămâna (J,V,S si D).
Scrieți cam la ce ora puteți intra in joc (TS nu e obligatoriu deși e recomandat) și în ce zile. Nu uitați sa scrieți numele caracterului cu care veți intra în joc. Va garantez XP, karma, gold și mult mult fun!

Dani (Argat, Pisica, Mânz)
Imagine
Avatar utilizator
Argath
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 11
Membru din: 15 Aug 2012, 22:24
Nume caracter: Argath

Re: WVW ... pentru de dimineatza

Mesajde Tudy » 17 Oct 2012, 23:11

Pentru orele respective și pentru zilele care nu includ evenimente programate în comunitate, recomandarea mea e să urmăriți calendarul celor din FUBAR: http://www.pevepe.net/gw2events și chiar să intrați pe server-ul lor de TS pentru coordonare mai eficientă.

Mai multe informații despre FUBAR (inclusiv server-ul lor de TS), găsiți aici: http://pevepe.net/gw2readme
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World


Înapoi la WvW

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori