Dupa cum sa vazut am fost incativ in ultima vreme si voi mai fi pentru inca ceva vreme.
Motivele sunt sunt variate dar o sa incerc sa le explic cat mai concis:
- Sfarsitul anului e plin de sarbatori, pe langa asta mai sunt si sarbatori onomastice foarte multe.
- Rabadarea mea la grind e foarte mare, dar are un punct. De obicei cand faci grind o faci cu un scop, gw2 momentan arunca bete in roate pe toate partile cu gear ascended care nu poti sa faci progresie pe mai mult de un character, in plus obtii gear mai bun cu care sa faci ce ? alergi in zerg. Varianta scurta: astept content care sa merite pana atunci Steam o sa imi ofere multe alte optiuni de gameplay.
De ce scriu acest post ?
In mare parte fiindca am niste raspunderi ca mentor fata de ghilda.
E sfarsitu lumii ?
Nup. Ati vazut ca am intrat in joc si o sa mai intru la living story si ca sa imi fac monthly (mostly fiindca sunt cele mai time efficient lucruri de facut in joc).
TL;DR.
O sa mai intru in GW2, o sa particip la activitati de ghilda daca mi se cere, si o sa stau AFK pe TS daca vrea cineva ceva sau sa ma invite la un lucru sau altu. Dar in rest e timpul meu si job-ul meu in ultima vreme a devenit foarte stresant din cauza la sprint-uri de sfarsit de an, incerc sa imi folosesc timpu liber cat mai mult in favoarea mea.