[Builds] Mesmer SPvP

Moderator: Pretender

Reguli forum
Atenție! Când scrieți un subiect, vă rugăm să respectați următoarele reguli de numire: Utilizați etichete la începutul redactării subiectului!
Ex: Doresc să scriu despre un build, prin urmare subiectul se va numi [Build] GS Warrior. Alte exemple: [Ghid] Turneuri platite, etc

[Builds] Mesmer SPvP

Mesajde Pretender » 04 Feb 2013, 19:41

1.Shatter build http://intothemists.com/calc/?build=-NFRZ-FKWPVz0z6JVV71c5ZW-61y6-X;4JJ;0T06-39;505AURm6-wW4l3IBl3IB5BI
Shatter build este probabil cel mai utilizat în prezent, este ceea ce te aștepți la un mesmer să facă, respectiv să genereze iluzii și să le explodeze pentru diverse efecte. Caracteristic este faptul că mesmerul va încerca să ajungă lângă țintă pentru a da shatter, întrucât pe acest build el contează ca o iluzie, efectul fiind x4.
Pros: cel mai mare burst, mobilitate, aoe dmg, posibilitate shatter fără iluzii
Cons: glass canon build, moare destul de repede daca utilitățile și cooldown-urile nu sunt folosite în mod corect. Shatter-ul are delay dacă clonele trebuie să ajungă la țintă, previzibil uneori. După shatter, rămâi fără iluzii, ești ușor de identificat.

2.Phantasm build http://intothemists.com/calc/?build=-NFFZ-FKWPV11R7JVV71c5ZW-61y6-X;49E9O92;01;03;035-2;05RV0-wW4G3G3G3G35BY
Un build care se joacă destul de diferit față de primul, se bazează pe phantasme să facă dmg, care funcționează pe post de pets. Mesmerul stă de obicei în spate, în LOS, în timp ce phantasmele omoară ținta. Shatter se dă doar ocazional, pentru interrupt sau distortion
Pros: Dmg bun pe o țintă, greu de evitat, întrucât fiecare phantasmă are timer propriu de atac, mai greu de identificat mesmerul între phantasme, rată bună de supraviețuire datorită libertății de mișcare și a regenului permanent de la phantasme.
Cons: Phantasmele atacă doar targetul pe care au fost scoase, dispar dacă acesta moare. Dacă se vrea schimbată ținta, trebuie un set nou de phantasme. Dmg scăzut AOE.

3.Un build interesant, mix intre shatter si condition dmg, care se bazeaza pe bleed on crit si sansa mare de critical http://intothemists.com/calc/?build=-Ng-FRFKWPV11z6JV-71c5ZW-61y6-X;5JJ-T;119-36;226AU-k6CwW4KJG4KJG47Zz
Buildul este o variație de la shatterul standard, care folosește la maxim traitul pasiv de bleed on crit de la iluzii. Sunt folosite phantasme cu atac multiplu, pentru șansa bună de a aplica bleeds. Chiar dacă are power ceva mai mic, compensează prin crit chance mare (65% mesmerul, 85% phantasmele) și adaosul de condițion dmg, care face ca al doilea shatter să fie o opțiune viabilă.
Pros:Un dmg constant, care nu este de neglijat, condițion dmg care este bun împotriva bunkerilor.
Cons:Nu are același burst ca un shatter build, nu scoate boons la fiecare shatter.

Sigur că sigiliile și utilities sunt încă subiect de dezbatere, unii jucători preferând altele, în funcție de rolul lor în echipă. Combinațiile sunt însă în principal între Blink, Decoy, Mirror Immages, Portal, Null Field,Illusion of Life.

Pentru cei care vor informatii mai detaliate despre clasa și despre ce face fiecare spell, recomand http://www.guildwars2guru.com/topic/46560-how-to-mesmer-spvp-read-info-please/ care, chiar dacă este un post mai vechi, conține multe informații utile pentru a vă face o idee despre clasă
No matter how closely you examine the water, glucose, and electrolyte salts in the human brain, you can't find the point where these molecules became conscious.
Deepak Chopra
Avatar utilizator
Pretender
Legio Gemina [XIII]
 
Mesaje: 12
Membru din: 15 Sep 2012, 10:46
Nume caracter: The True Pretender

Înapoi la Structured PvP

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori