Astăzi, cu o zi înainte de beta, doresc să vă prezint ghilda pe care eu o voi conduce in Guild Wars 2:
The Elite Mercenaries [EM]
[EM] este succesoarea ghildelor din Guild Wars 1, [ema] și [emd]. (Elite Mercenaries of Abaddon respectiv Dhuum). Cele doua au fost Hard Mode orientated și se ocupau în special de Title Hunting.
[ema] a crescut foarte repede cu doar un lider (eu) și doi ofițeri iar peste un an am decis crearea [emd] care a ajuns la 100 de oameni in doar trei zile cu un lider și un ofițer. Niciun membru nu era offline mai mult de o saptămână și eram o ghildă foarte activă.
[EM] își dorește să continue pe aceași filosofie care s-a dovedit a fi de succes.
- Vom recruta (și vom păstra) doar jucătorii care sunt suficienți de maturi pentru noi și care vor reuși să cunoască jocul bine. Căutăm oameni carora să le placă să se avânte în cele mai grele zone sau să își crească titlurile.
- Dorim să facem PvE în special, dar vom juca activ și PvP (mai ales WvWvW).
- Noi punem calitatea înaintea cantității. Nu vrem să fim o ghildă de 100 de jucători slabi dar nici nu o să fim o ghildă mică. Vom continua să recrutăm până când reușim să maxăm rosterul.
- Vom da kick din ghildă dacă cineva este inactiv mai mult de două săptămâni.
- Dorim să avem jucători din cât mai multe țări pentru că vrem să fim o ghildă internațională cu oameni activi la orice oră din zi sau noapte. Nu vom fi EU only ci vom căuta și in US, Asia, Africa, Australia și Noua Zeelandă, așa cum am făcut și în Guild Wars 1
- Nu vom avea foarte mulți ofițeri. Pentru noi un ofițer este mult mai mult decât o persoană care poate recruta.
Regulile complete (deocamdată):
- Fără spam
- Fără CAPS LOCK: poate fi folosit când spunem Welcome unui nou membru sau când e vorba de vreo onomatopee sau pentru a îmbunătăți o glumă
- Alliance Chat și Guild Chat nu sunt canale de trade: Dacă ele vor exista, noi vom încuraja trade-ul dacă se intreabă frumos și nu WTS / WTB.
- Cerșitul: Zero toleranță, cerșitul nu este acceptat.
- Trolling: Nu este acceptat și este interzis să hrăniți trollul. Persoanele implicate vor fi date afară. Glumițele sunt ok.
- Limbaj licențios: O să fim o ghildă cu oameni maturi și așteptăm același lucru și de la jucători. Acest tip de limbaj poate să fie folosit daca nu ofensează direct un alt jucător, dacă nu se transformă într-o bătatie cu înjurături. Este ok să mai scape un F-Bomb dar nu acceptăm jucătorii care au obiceiul să-l folosească mereu.
- Discuțiile off-topic: Sunt acceptate dar dacă acestea cresc în intensitate și numărul celor care participă crește, ele trebuie mutate de pe Chat într-un Guild Hall, party, etc.
- Discuții neacceptate: Lucruri ilegale, droguri, religie, politica, orientare sexuală, probleme legate de familie (rude decedate, abuz în familie, etc)
Cei ce nu respectă regulile de mai sus vor primi avertisment sau vor fi dați afară din ghildă.
În prezent avem jucători din România, SUA și Israel.
Ca home world am ales Ring of Fire.
Acesta este site-ul nostru: http://theelitemercenaries.enjin.com/
Intenționăm să folosim un program de voice chat. Probabil Teamspeak sau C3.
Vă invităm să vă alăturați [EM] și să deveniți un mercenar: http://theelitemercenaries.enjin.com/recruitment