de Cooz » 27 Aug 2012, 16:42
Priviti partea buna a lucrurilor, macar stai pe tusa si razi de altii care au probleme, cum sunt eu, am creat SoR, dupa 5 ore cand revin in joc (dupa DCul ala masiv de sambata) ma trezesc dat afara, in imposibilitatea de a mai crea alta ghilda, de a fii reinvitat, de a vorbi in chat, de a face party, de a vedea oamenii care sunt online. As fi inteles, sa fie dati afara din ghilde membrii asa, random, dar sa iti iei kick, fiind offline, si LIDER al ghildei in momentul respectiv e pur si simplu mind-blowing.
On-Topic: dap, 72 de ore e ban-ul temporar, si dupa ce intri nu te vei putea loga pe char, asa ca 11 levele ai pierdut, ce mai ramane de vazut...e daca le functioneaza temporary ban, sa nu fie permanent, ca na, la cat de bine le functioneaza rahaturile pe EU ai indoieli bine justificate =))
Iar Off-Topic: Apropo...aparent numai pe EU sunt probleme asa mari, suntem cu 2 zile in urma alora de pe US, ei 0 probleme la login, 0 probleme la SPvP, 0 probleme la WvW, decat la ghilde au si ei =))
Colonel al Romanian Spirits [SoR]