Despre Grupul RoGN

Moderatori: Archenos, Raikidd, Abo

Despre Grupul RoGN

Mesajde Archenos » 11 Dec 2016, 20:34

Grupul RoGN a aparut in Iulie 2016 in incercarea de a uni jucatorii romani din GW 2 sub un chat comun, indiferent din ce ghilde fac parte (romanesti, straine, personale) , deoarece nu a fost inca implementat Guild Alliance Chat ce exista in GW 1

Grupul a fost initiat cu sprijinul total sau partial al ghildelor romanesti mari ramase in joc.

Dorinta noastra, a celor care sprijinim acest proiect, este sa avem posibilitatea de a comunica fie prin joc (oriunde ne-am afla, in orice ghilda) sau chiar de a ne intalni in lumea reala pentru iesiri, daca suntem mai multi din aceeasi localitate/judet.

Prima iesire am avut-o cu cei din BooM (cei care se aflau in judetul Timis), in Septembrie 2016, si am dori sa extindem acest lucru sa fie initiat si in alte localitati, data viitoare sperand sa fie cu ideea de RoGN.

Grupul RoGN este coordonat de ghilde romanesti mari, in prezent suntem 2 lideri, dar speram ca intr-un viitor cu aderarea totala a unei alte ghilde romanesti mari, sa fim 3).


Nu suntem o ghilda in adevaratul sens, nu veti avea parte de guild missions sau chestii organizate, doresc sa specific de pe acum acest fapt.

In schimb... daca una din ghildele existente in grupul RoGN organizeaza ceva dungeons, fractals, spvp , raids sau altceva, se va anunta si pe RoGN pentru cine este interesat.

Ce putem oferi :
- comunicare cu toti romanii din joc care au aderat la grupul RoGN, indiferent de ghildele din care fac parte
- prin a adera la grup, ati intrat in comunitatea romanilor din GW 2
- NU este necesar representul (este chiar si sub forma de regula), fiecare avand represent la ce ghilde doresc
- puteti participa la activitati ce organizeaza ghildele romanesti care au aderat la grupul RoGN cand au nevoie de colegi, sau sa se initieze activitati in RoGN si oricine poate participa
- posibilitatea de a iesi in oras cu alti colegi romani care se afla in aceeasi localitate/judet (daca va exista initiativa),
- sa realizati contacte/prietenii din alte localitati (cand veti merge undeva si stiti ca acolo e un coleg din gw2, puteti sa va intalniti si te va ajuta prin localitatea sa (daca va avea posibilitatea))


Cerinte :
- Sa faceti parte dintr-o ghilda (fie romaneasca, straina, personala) cand doriti sa aderati la grup
- Sa aveti cei 7 ani de acasa cand vorbiti/scrieti pe chat

Prima cerinta se datoreaza urmatorului fapt:
S-a incercat din 2013-2014 unificarea ghildelor romanesti sub una singura, dar nu s-a realizat, dat fiind istoria si sistemul de management al fiecaruia. Iar pe parcurs s-a adancit problema, fiindca toate ghildele mari romanesti au cerut si inca cer represent-ul la ei inaintea altora.

Astfel s-a realizat grupul pe la sfarsitul lui 2015, iar dupa cateva luni de adaptare/modelare, in Iulie 2016 s-a dat drumul la recrutari externe, si de a oferi un chat comun, indiferent de represent.
Archenos
Gladium
 
Mesaje: 5
Membru din: 15 Aug 2012, 14:55
Nume caracter: Archenos Mysticos

Înapoi la Ro Group Network [RoGN]

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator