WvW Mesmer build

Moderator: Wicked

Reguli forum
Atenție! Când scrieți un subiect, vă rugăm să respectați următoarele reguli de numire: Utilizați etichete la începutul redactării subiectului!
Ex: Doresc să scriu despre un build, prin urmare subiectul se va numi [Build] WvW Riffle Warrior. Alte exemple: [Ghid] Plasarea de siege, etc

WvW Mesmer build

Mesajde lemonpowah » 07 Iun 2013, 02:14

Eh, după nerful suferit de mesmer confusion build nu mai e viabil în w3. Din cauza acestui lucru am renunțat să mai joc mesmer în w3 așa că am făcut powercrafting pe gardian ( e superb, joacă un rol esențial în w3). Deși am dat peste minunăția de gardian, nu am putut să renunț în totalitate la mesmer așa că am zis să încerc acest build https://forum-en.guildwars2.com/forum/p ... -WvW-Build.

Buildul se centrează pe reflect incoming damage și nu pe direct damage. Gearul folosit de mine pentru acest build este full knight cu berserker jewels. Deși ar merge un gear de full soldier, am considerat că trebuie să mă descurc și în lupte cu așa zișii "haiduci" :).
Ideea de bază a buildului este să stai lângă commander, în prima linie de atac și să respingi toate daunele înapoi la inamic. Asta se întâmplă cu ajutorul fantasmelor și al skillurilor precum Feedback, Mirror ( heal utility ), Mimic și Temporal Curtain (skill-ul 4 de pe focus). Da, este un build care îți aduce multe badge-uri și WXP pe mesmer (să fim sinceri acum, e frustrant pe shatter să-ți pice doar ~10 bags of loot dintr-un zerg de >50 de persoane), însă, mai mult de atât, aduce extrem de multă utilitate zergului deoarece fiecare fantasmă scoasă va da protection și regeneration jucătorilor din jur.

Tocmai ce l-am testat și merge de minune, vă recomand să citiți integral acel post dacă vreți să folosiți buildul. Nu mai bine și spor la săculeți !
lemonpowah
Gladium
 
Mesaje: 31
Membru din: 15 Sep 2012, 01:12
Localitate: Botoșani
Nume caracter: Sabeer

Re: WvW Mesmer build

Mesajde Flo13 » 10 Iun 2013, 09:56

Aşa e, cu feedback (cu buildul tău) te umpli de badges dar pierzi distracţia (părerea mea). Presupun că totul se reduce la stilul de joc.
Am gear de soldier (invader din wvw), "Rune of the air", berserker jewels, GS/sword+focus.
De curând m-am sucit pe un shatter cu reflect pe Cry of Frustration şi la combo Leap/focus. Nu e de neglijat might pe care îl obţin din iluzii.
La utility Decoy, Mirror Images şi Blink. Cu signet full (Sigil of Perception) şi haleală urc la 57% chance şi 85% critical dmg.
Concluzia: badges aproape la fel (evident mai puţine în zerg), de murit rar (lagul îmi pune capac sau dacă intru fără endurance în raza AC), mobilitatea superioară, duel mult mai echilibrat cu orice clasă.
Cum prefer vânătoarea cu un party şi plimbarea pe hartă fără un scop anume îl prefer celui propus de tine (care e aşa cum l-ai prezentat un build de farmat).
Avatar utilizator
Flo13
Gladium
 
Mesaje: 32
Membru din: 22 Mar 2012, 11:35
Localitate: Ploiesti
Nume caracter: Mama Zmeilor


Înapoi la WvW

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori