Ranger sPvP/Tournament

Reguli forum
Atenție! Când scrieți un subiect, vă rugăm să respectați următoarele reguli de numire: Utilizați etichete la începutul redactării subiectului!
Ex: Doresc să scriu despre un build, prin urmare subiectul se va numi [Build] GS Warrior. Alte exemple: [Ghid] Turneuri platite, etc

Răspunde

:
Pentru a preveni trimiterile automate, vă rugăm să scrieţi ambele cuvinte afişate în căsuţa de text de mai jos.
Zâmbete
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE
Subiect revizuit
   

Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Ranger sPvP/Tournament

Re: Ranger sPvP/Tournament

Mesaj de CraiulLup » 09 Feb 2013, 14:37

Multumesc pentru tipuri! Stiam ca asta este una dintre problemele mele, nu pentru lipsa de bind-uri dar pentru ca venind de la un joc in care foloseam mouse-ul primar a devenit aproape reflex. Cu timpul am imbunatatit putin. Nu am mai jucat Ranger de la introducerea patch-ului Prelude pentru ca am fost dezamagit. Momentan joc Guardian si dupa ce ma voi obisnui cu el putin voi reveni la sPvP pentru distractie.

Cat despre build-uri am incercat mai multe. Incerc sa-mi creez propriile setari care sa-mi favorizeze stilul de joc. Am incercat multe si toate au fost frumoase cu avantaje si dezavantaje, inclusiv cel indicat de Wicked. Depinde si de echipa pentru ca eu joc doar solo si cu PUG e mai greu ca nu stii nicioata ce prinzi :)

Re: Ranger sPvP/Tournament

Mesaj de lucifix » 28 Ian 2013, 00:53

Buildu recomandat de Wicked e foarte bun. Il folosesc si drept sa spun merge foarte bine, doar ca folosesc 3 trap-uri in loc de 2.

Re: Ranger sPvP/Tournament

Mesaj de Wicked » 27 Ian 2013, 22:05

Iti recomand sa iti pui bind-uri pe toate abilitatile, cu click-ul nu ajungi prea departe in pvp. Incearca build-ul asta, e mult mai bun decat spam signet :)
Daca ai timp, poti sa tragi cu ochiul la un live stream: http://www.twitch.tv/gasmaskftw

Ranger sPvP/Tournament

Mesaj de CraiulLup » 20 Ian 2013, 19:32

Salutare,

Ofer si eu spre critica buildul cu care imi fac veacurile prin turnamente si sPVP. Joc un Condition/Survival Ranger, ce e drept cam noob pentru ca sunt la prima experienta cu GW2, dar treaca de la voi :P

Link: http://youtu.be/9HDq0uAcUVk
Buildul la final, pe scurt.

Sus