Semi-Finala / Finala

Semi-Finala / Finala

Mesajde Loa » 07 Oct 2012, 18:00

Am apucat să văd primul meci din CLG EU vs Team WE, au ajuns la scorul de 1-1 iar la ultimul meci le-a picat de tot conexiunea la internet/rețea sau ce au mai întâmpinat. Mi se pare o problemă majoră pentru un eveniment atât de mare. Nu știu dacă au fost inteționat făcute sau nu. Voi ce părere aveți având în vedere că sunt atâți de mulți bani băgați la mijloc.


Cei care vor să comenteze meciurile de finală/semi-finală, vă invit pe TS. Ne găsim pe channel-ul "= Cutia Pandorei =".


The art of being feminine.
Avatar utilizator
Loa
Legionar
 
Mesaje: 227
Membru din: 17 Feb 2012, 23:51
Nume caracter: Le Loa

Re: Semi-Finala / Finala

Mesajde SanguiNorium » 07 Oct 2012, 20:09

Judecand dupa reactia lui Hotshot ( http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2_Wjblg-Ls ) cred ca a fost intentionat. Iar ce s-a intamplat in restul competitiei este de-a dreptul penibil, jucatorii din Azubu Frost, si nu numai, se uitau fara jena la minimap-ul echipei inamice( http://i.imgur.com/hntqU.jpg ).
What is the color of Night?
Avatar utilizator
SanguiNorium
Gladium
 
Mesaje: 48
Membru din: 28 Mar 2012, 21:48
Localitate: Bacau
Nume caracter: Sangui Norium

Re: Semi-Finala / Finala

Mesajde Tze » 17 Oct 2012, 02:51

Cam târziu, but I'll throw in my 2 cents. TPA a jucat excelent tot turneul, faptul că ei au reușit să câstige a fost pentru foarte mulți o mare surpriză. Și au dat jos echipe mari: M5 și Azubu. Chiar mă uitam zilele trecute pe reddit și cineva dezgropase un poll de dinainte de începutul campionatului în care TPA erau pe penultimul loc ca șanse de câștig în ochii fanilor. Tactica lor de split 4 persoane care fac teamfight + Stanley (top) solo a funcționat cam tot turneul. Au meritat victoria și a fost foarte gustată și de public, ei venind din poziția de underdogs. Cu excepția problemelor tehnice, a fost un turneu frumos. Ar fi putut totuși să facă o festivitate de premiere mai frumoasă și mai lungă.
Avatar utilizator
Tze
Legionar
 
Mesaje: 132
Membru din: 27 Iul 2011, 20:31
Localitate: București
Nume caracter: Tze Loves Loa


Înapoi la League of Legends

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator