Anunț pentru ghilde - promovare și recrutare

Vrei să faci parte dintr-o ghildă românească? Aici găsești informații despre procesul de recrutare al ghildelor din comunitatea noastră.

Anunț pentru ghilde - promovare și recrutare

Mesajde Tudy » 20 Feb 2012, 13:24

Așa cum menționam și în Community Manifesto, Guild Wars 2 va fi prin excelență un joc unde aspectul cooperativ va juca un rol central, motiv pentru care contează enorm de mult grupul de persoane cu care îți petreci timpul într-un astfel de joc. Ne-ar face mare plăcere un astfel de grup să se formeze aici pe forum/site, încă înainte ca jocul să fie lansat. De aceea, pe lângă un rol strict informativ, cu GuildWars2.ro încercăm să creăm o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, bazată pe un sistem de valori bine definite.

Ca și comunitate, e foarte important să se înțeleagă nu vrem să ne axăm în jurul unei ghilde, așa că nu va fi necesar ca lumea să fie într-o anumită ghildă/alianță pentru a beneficia de resursele puse la dispoziția comunității (gen forum, TeamSpeak, etc). De asemenea, vom lua în considerare orice alte idei/propuneri/sugestii care sunt în beneficiul tuturor celor implicați în această comunitate.

Din acest motiv, dorim să deschidem posibilitatea oricui să vină și să își promoveze propria ghildă în cadrul comunității. Ideal, fiecare propunere ar trebui să includă descrierea ghildei, a regulamentului intern, precum și a modalităților de organizare și recrutare. Dacă ni se solicită acest lucru, putem chiar să creăm o secțiune separată pe forum/TeamSpeak doar pentru ghilda respectivă.

Ne dorim astfel ca până la lansarea jocului să avem deja un nucleu bine conturat al unei comunități românești în Guild Wars 2, iar valorile acestei comunități le vom defini împreună aici, pe GuildWars2.ro.


Echipa GW2.ro
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Avatar utilizator
Tudy
GW2.ro staff
 
Mesaje: 1401
Membru din: 14 Feb 2011, 17:07
Localitate: Cluj-Napoca
Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Înapoi la Ghildele din comunitatea GuildWars2.ro

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator