În loc de salut

Nu ne putem numi o comunitate dacă nu ne cunoaştem, nu?

În loc de salut

Mesajde BogdanB » 03 Sep 2012, 18:21

Salutare. Cred că sunt unul dintre puţinii oameni care s-au înregistrat aici şi nu au încă jocul. Totuşi, o să-l iau curând şi o să mă alătur şi ingame :). Vreau doar să ştiţi care-i treaba cu mine, ca lurker aici, pentru câteva zile.

Am jucat şi GW1 în Dudele Acre/Verzi şi apoi Dulci, pentru cei care aţi fost pe acolo. Mă bucur să vă revăd.

Ca să nu las loc doar de salut, o întrebare. Este o decizie deşteaptă să fac un ele, în condiţiile în care GW2 a refuzat să-mi păstreze clasa de suflet - Monk?

PS: i miss 55 HP monk :)

Toate bune!
Avatar utilizator
BogdanB
Gladium
 
Mesaje: 1
Membru din: 03 Sep 2012, 18:09
Localitate: Cluj-Napoca

Re: În loc de salut

Mesajde Tze » 03 Sep 2012, 20:22

Salutare și bine ai venit pe forum!

Cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi în privința alegerii unei clase este să te gândești cum te vezi tu jucând GW2 ca și arhetip: te vezi sărind în mijlocul lor și tăiându-i în bucățele, joacă Warrior; vrei să știi că întreg party-ul se bazează pe tine să îi protejezi, go Guardian; îți palce să stai în spate and blow stuff up, Elementalistul este pentru tine. Caracterele în GW2 au mai multe seturi de arme/skiluri încât exemplele de mai sus nu sunt 100% accurate, vei putea fi ranged și cu Warriorul dacă vrei sau melle cu Elementalistul. Pe scurt, în opinia mea, joacă clasa care îți trezește cel mai mult interesul.

În schimb, dacă vrei neapărat o experiență similară cu cea pe care ți-a oferit-o monk-ul în GW1, poți să încerci Guardian sau Ele, au cele mai multe opțiuni de support.

Orice alegi sunt sigur că te vei distra. Cheers.
Avatar utilizator
Tze
Legionar
 
Mesaje: 132
Membru din: 27 Iul 2011, 20:31
Localitate: București
Nume caracter: Tze Loves Loa

Re: În loc de salut

Mesajde Valky » 04 Sep 2012, 18:33

Salutare, Bogdan, bine ai venit, te asteptam in-game si Tze are perfecta dreptate, vei gasi fun in orice profesie (aka clasa). Oricum, dureaza foarte putin sa faci primele 10 lvls in care sa te familiarizezi un pic cu nivelul de "combat-efficiency", asa ca poti sa stergi si sa te apuci de alta profesie foarte lejer daca nu este pe gustul tau ce ai ales prima oara.
Cheers
Be most excellent to each other and fear not this night, you will not go astray. Though shadows fall still the stars find their way.
Avatar utilizator
Valky
Centurion
 
Mesaje: 976
Membru din: 06 Feb 2012, 00:18
Zona de interes: World vs World


Înapoi la Să ne cunoaştem mai bine

cron
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori