de Khasar » 06 Iul 2012, 17:04
Eu unul, am si spus ca am "incercat" WoW dupa ce jucasem deja ceva timp Lineage 2. Diferenta de gameplay, grafica, etc. Din punctul meu de vedere, Lineage 2 a fost cel mai bun MMO care l-am jucat (per total cred ca aproape de 5 ani). Daca as fi inceput intai cu WoW, poate atunci as fi avut aceeasi parere ca jucatorii de WoW
Intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni. Si am argumentat, cred, si de ce anume am aceasta parere despre World of Warcraft. Daca cineva s-a simtit ofensat de ceea ce am spus, scuzele mele. Dar este strict parerea mea. La fel cum nu o sa pot sa joc Diablo III, desi am jucat Diablo II si mi-a placut la nebunie. Am incercat D3 intr-un Beta Week-end, si am simtit ca joc acelasi Diablo II dar cu grafica imbunatatita.
Iar legat de ce a fost WoW la un moment dat, nu am sa-i neg meritele. A fost(cred ca inca mai este, nu stiu sigur), jocul cu cei mai multi abonati la un moment dat. Si probabil unul dintre motivele pentru care inca mai este foarte jucat, ar fi acela ca merge si pe calculatoare destul de vechi, lucru care nu se poate spune de noua generatie de MMO.