O să preiau și eu ștafeta...
Tudy (Tudor)
Consultant IT, geek, gamer (RPG, RTS, FPS, MMO), 27 ani
MMO history: Lineage, WoW, EvE, AoC, Aion, Rift și
Guild Wars 
Am câteva mii de ore de joc în GW și aștept GW2 cu mare interes, ca și toți cei prezenți aici...
De-a lungul timpului am avut parte cam de tot ce înseamnă ”telenovele” în ceea ce privește comunitățile românești din jocuri - orgolii rănite, rage-uri fără sens, discuții aprinse. Am fost și guild/alliance leader, am avut ocazia să văd ce înseamnă să conduci o comunitate. Iar cu ocazia aceasta am văzut că se poate și altfel decât cu certuri și discuții inutile.
Tocmai din acest motiv am decis ca împreună cu un grup de prieteni să punem încă de pe acum bazele unei comunități GW2 bazate pe cu totul alte valori față de ce am întâlnit până acum în majoritatea comunităților românești. GW2 va fi prin excelență un joc unde aspectul cooperativ va juca un rol central. De aceea, contează enorm de mult grupul de persoane cu care îți petreci timpul într-un astfel de joc. Mi-ar face mare plăcere ca acel grup să se formeze aici pe forum/site, încă înainte ca GW2 să fie lansat.
Am ajuns astfel și la motivul pentru care am dat drumul acestui site/forum (domeniile gw2.ro și guildwars2.ro le cumpărasem deja de mai bine de 3 ani - cam de când ArenaNet au anunțat GW2): ne dorim ca până la lansarea jocului să avem deja un nucleu bine conturat al unei viitoare comunități românești în GW2. Iar valorile acestei comunități vor fi definite aici pe forum, unde fiecare va avea un cuvânt de spus.
Mai multe despre mine pe
tudy.tel