Aseara am avut bucuria de a ma intalni cu "vocile" de pe serverul de Ts sub forma posesorilor (posesoarelor) , eveniment pe care il consider nu atat placut , ci de referinta si , deci, demn de repetare!
Atmosfera a fost placuta, in ciuda eforturilor sistematice ale unui taraf de lautari de a ne polua folcloric discutiile specifice,si a lungimii considerabile a mesei la care am incaput noi (eram vreo 30) si eventualele noastre partenere (de viata/de joc)...Fara a-mi propune un rezumat , vreau doar sa le spun celor care nu au apucat sa ajunga ,sau nu au putut sa vina tura asta, ca A FOST HAIOS ...Mai ales cand ne intrebam "tu care esti"? ...Ne-am pus servetele pe care ne-am scris cu pixul nick-ul din joc la gat, sub forma de babetici si ne-am distrat la maxim...S-a baut bere,s-a discutat despre orice si s-a facut si poza ,spre final (

Bravo Shob pentru organizare si rabdare ! Bravo sotii Vaporeanu (Vapo-Kykw) ca au venit de la Campina pentru asta(multumiri speciale lui Angelium care a venit de la Ploiesti , n-a manacat , n-a baut , bani a dat

Bravo lui Tudy pentru toata logistica noastra si pentru faptul ca e atat de modest incat nu a zis nimanui ce eforturi face pentru ca noua sa ne fie bine cu serverele de comunitate si TS.
Guys, a fost super-fain si s-a terminat 'epic' ...daca Shob vrea sa va spuna mai multe, el e cel mai in masura...Eu am plecat, cuminte pe la 23 si ceva cu Daniel , Ax, Angelium si Feda ...
Abia astept tura viitoare !