Loa scrie:
Foarte frumoase. Sunt curioasă în ce lucrezi. Mă bucur că totuși îți face plăcere să desenezi în plus în timpul tău liber. Eu cât desenez si schițez la muncă îmi ia tot cheful să fac lucruri la fel de frumoase dintr-un hobby - gw2.
Pai la mine ca e job sau ceva pe langa ceva personal tot la desen se rezuma, avand in vedere ca asta imi e profesia, pictez personaje pt jocuri si illustratii pentru carti de joc similare cu Magic The Gathering.
In ultima vreme e foarte greu sa fac ceva pentru mine ca am mult de pictat pentru joburi dar cand reusesc, I like to make it count

.
Ronah scrie:
MrMouser scrie:
Am avut si o o poza trimisa la concurs, am pictat logoul pe spatele unei tipe similar cu locul 3 daca nu ma insel dar se pare ca le-a placut mai mult the rough look

.
Mie mi-a placut poza ta mai mult. Am spus asta si in comentariul meu de pe pagina castigatorilor. Good work!
Ma bucur ca ti-a placut, eu greu sa nu fii subiectiv in astfel de chestii, dar nu am intrat in concurs pentru a castiga neaparat, i just had fun with it si pe calea asta big thanks fetei care a indurat orele de stat pe scaun ca sa o pictez

, nu as fi reusit fara ea.