lanaiba scrie:
Pai da dar guild chat e INGAME si daca eu sunt la munca si nu am calc calumea sa instalez jocul sau nu pot sa stau ingame dar vreau sa vad ce mai face si sa vorbesc cu comunitatea de pe forum ce fac ?
Intri pe teamspeak si folosesti chatul oferit de program sau poti folosi forumul pentru discutii off-topic. Plus ca exprimarea mi se pare de-a dreptul aberanta.. "Eu ce fac?" . Ce ai vrea mai exact sa ti se creeze propriul tau shoutbox si playerii care sunt ingame sa intre pe shoutbox sa stea de vorba cu tine?
lanaiba scrie:
Bun am inteles asta daca ai acces la joc si ai microfon. Dar daca nu ai ?
Eu de exemplu lucrez de la munca pe calc 5-6 ore dar nu am sistem calumea ca sa suporte jocul, nu am nici casti cu microfon si ar fii si aiurea ca eu dintr`o camera cu inca alti 12 baieti sa ma apuc sa vorbesc cu altii de pe net la microfon. Cateodata mai iau si pauze si pot sa arunc un ochi pe un forum
Si de ce ai vrea sa dai alt tab sa vezi ce zice X pe forum cand tu esti deja in joc ? Forumul este pentru discutii informative sau mai putin informative, tu esti deja in joc, ai timp sa te uiti pe forum si dupe ce te plictisesti de joaca si stai la chilaxing ca sa zic asa.
Pai si de ce ar vrea cineva sa dea alt - tab sa stea de vorba pe un shoutbox cu tine sau oricine altcineva? Iar dupa ce te plictisesti de joaca poti intra pe teamspeak si folosi ori voice chat ori text chat, whichever suits you best
lanaiba scrie:
Nu inteleg, ce fel de moderare ai nevoie intr`un shoutbox ? Siteu de unde am dat link are de vreo 5-6 ani implementat shoutul si nu are nevoie de nici un fel de moderare, astia de aici or fii mai cu motz.
Cel mai simplu exemplu ar fi moderarea limbajului folosit de utilizatorii respectivului shoutbox. Printre altele..
lanaiba scrie:
Pe scurt, sa inteleg ca trebuie sa imi gasesc o guilda si sa ma duc tare sa nu mai am treaba cu forumul asta ?
Nu, neaparat.
lanaiba scrie:
Ma rog, cer scuze
No apology necessary.
lanaiba scrie:
Eu unu NU M`AM SUPARAT, tudy se pare ca s`a cam suparat, sper ca nu
Dupa cum se vede .. chiar
NU AI nici un fel de problema cu absolut nimic
Nu am nimic in mod special cu tine sau altcineva si nu incerc sa trollez sau insult(desi nu cred ca as fi departe de felul in care, intr-un mod pasiv, tratezi tu comunitatea). Atata tot ca nemultumirile si lipsa intelegerii fata de toate raspunsurile primite mi se par ca lasa de dorit in anumite(majoritatea) locuri.
Ca si incheiere raspunsurile date de admini au fost destul de clare, si cred ca au fost date tinand cont de nevoile comunitatii, timpul liber al staff-ului gw2.ro s.a. si nu in functie de ce isi doreste un singur individ, fara argumente mai valide decat "eu ce fac?". Have a nice day