Nume Char : Costy Jmekeru
Clasa: Elementalist
Rasa : Sylvari
Vechea Ghilda : SoR, RoCa
Tip de joc : PvE, PvP
Ore de joc disponible pe saptamana : 15
VoIP : TS3 + mic
Informatii extra :
Prenume: Constantin
Varsta: 25
Nationalitate:vorbitor de limba romana.
ID Gtalk & email:
[email protected]DRHIGH @ Sa postezi te rog si la recrutare pe site la noi informatiile de aici !@DRHIGH Ce anume sa trec la parola? Sper ca nu va asteptati sa va dau parola de aici de pe forum sau care o am la contul cu care joc.
ACCEPTATDRHIGH @ Ce sa fac, daca nu vrei sa-ti dai datele de card bancar, parola de logare pe contul de banca si alte detalii personale + un kg de sange, nu pot sa te primesc la noi in ghilda !@DRHIGH Serios? Ziceti pe threadul asta ca vreti oameni maturi si aveti ca varsta minima 21 de ani, dar tu ca lider nu esti in stare sa raspunzi serios la o intrebare. Intrasem intai pe siteul ala de care zici si cand am vazut ca cere parola, n-am stiut ce parola sa pun asa ca am postat aici. Si cand am vazut ca ma pui sa ma duc iar pe siteul ala, te-am intrebat ce parola sa pun. Acolo e clar ca cere o parola deja existenta ca altfel daca era forumlar de creare de cont atunci erau 2 campuri pentru parola, cand e doar 1 camp inseamna ca sau ca poate vreti parola ca sa verificati nu stiu ce in joc. De unde sa stiu ce parola vreti daca pe acolo nu scrie nimic. Mai ales ca zici ca sa trec informatiile de aici acolo, \\\"aici\\\" insemnand ce am postat in threadul asta sau datele contului pe forum? Ca asa n-am postat in threadul asta nicio parola, iar pe siteul ala formularul ala e total diferit fata de ce am scris aici.
Asa ca te rog raspunde civilizat la o intrebare, si da dovada ca esti si tu om matur, daca vreti sa aveti doar oameni maturi in guilda.
@Sunt 2 campuri de parola nu unul, probabil ca tu ai accesat meniul din ierarhie si nu cel de recrutare ! Posibil sa te fi inteles eu gresit dar formularea intrebari tale a sunat cu totul altfel decat probail ai vrut tu sa sune, eu am inteles la fel altfel decat ai fi vrut tu sa sune si asa mai departe. Daca inca mai doresti sa faci parte din ghilda urmeaza pasii din meniul principal butonul RECUTARE. In rest pace si cred ca mai multa maturitate la formularea propozitiilor \"
Sper ca nu va asteptati\" !
@DRHIGH, Am completat formularul ala, nu stiu de ce vazusem doar 1 camp de parola ca asta ma speriase. Anyway, ca fapt divers, ce anume e gresit la propozitia \"
Sper ca nu va asteptati\" ?
Cooz: Singura problema este aroganta ce emana din modul in care ai inceput intrebarea. De aici deriva si raspunsul ironic dat de DrHigh imediat dupa ce a vazut edit-ul tau. Oricum, in final, nu este nicio problema, bine ai venit in randurile noastre, sper sa ne auzim pe TS si sa ne distram impreuna. Spor