MASH Sanctuary [MASH] Seafarer'r Rest
Roster : 50
Salutare,
Cum ar zice americanii sunt "excited" sa va prezint o noua ghilda, si anume MASH.
De ce ?
Pentru ca putem

Am reusit in cele 5 luni de existenta sa cream o atmosfera relaxanta, casual/semi-hardcore unde comunitatea este pe primul loc.
Nou in Guild Wars 2 ?
Nu suntem o ghilda elitista, majoritatea membriilor au inceput jocul in MASH.Nu ne-am nascut invatati, iar jocul nu exista pana acum 5luni..
Toti jucatorii care sunt la inceput de drum sunt ajutati activ de restul membrilor cu sfaturi si bag-uri de inventar

Membrii
Vom accepta orice tip de jucator, atata timp cat are o oarecare maturitate (macar in comportament daca nu pe buletin), si are o oarecare experienta in MMO-uri sau e dispus sa invete.
Pentru aplicatii ma puteti contacta aici pe forum sau ingame (BeaT Q / Adria the Ori sau "illumielle") sau pe ORICE membru pe care il vedeti ingame. Toti membrii au drept de invite, toata lumea este egala.
Ce oferim ?
Speram ca te vei distra alaturi de noi, deci join us for FUN. Ghilda va va oferi ajutor din toate punctele de vedere (bineinteles, inafara celui financiar).
Scop
Sa jucam GW2, Fun, fun party fun, guild fun.
Server : Seafarer's Rest
Website / forum mash-sanctuary.com
TeamspeakCanal MASH, server ts.guildwars2.ro
Timestamp orele 19-24 +2GMT (a.k.a. seara dupa munca/scoala)
Regulament
Aici ar trebui sa scriu vreo 3 pagini de reguli standard pe care oricum nimeni nu le citeste, asa ca voi fi scurt
- fi om a.k.a. nu fura,injura, ravni la femeia / caracterul altuia, etc
- ajuta ceilalti membrii daca poti (ingame si pe forum)
- evita pe cat se poate dramele
- nu cere ajutor material
Incalcarea regulamentului atrage de la sine o bila neagra (sau karma, Chi negativ si alte forte care vor duce spre exilarea si/sau excluderea membrului)
Ofiteri,consilii etc
Planul pentru aceasta ghilda nu include crearea unei structuri avansate de conducere. Toata lumea are drept de invite iar membrii cu experienta / care stiu jocul vor fi ofiteri (pentru a evita greselile de administrare/upgradeuri etc).
Inactivitate
Membrii inactivi (anuntati sau descoperiti) si cei care nu dau represent tot timpul vor fi trecuti intr-un rang special (Guest).
Activitati
- dungeon speed runs
- WvW (aproape in fiecare seara, in special in weekend)
- world events
- jumping puzzles
Daca ghilda vi se pare o satira, nu este chiar asa, luam jocul in serios si scopul nostru este sa castigam !
Have Fun !
Last Update:
MASH momentan s-a inchis (de prin noiembrie 2013), ghilda inca exista, probabil o voi redeschide cand voi avea mai mult timp liber.
Daca sunteti doritori sa deschideti o ghilda eu caut cofondatori ... Goalul noi ghilde va fi
- Team PvP - casual team (preferabil RO only)
- sau PvE (EU / EN only)
Sarbatori Fericite ALL !
Daca sunteti doritori sa deschideti o ghilda eu caut cofondatori ... Goalul noi ghilde va fi
- Team PvP - casual team (preferabil RO only)
- sau PvE (EU / EN only)
Sarbatori Fericite ALL !
----Act de infiintare versiunea draft ---- last edit --- 24.12.2013