Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Răspunde

:
Pentru a preveni trimiterile automate, vă rugăm să scrieţi ambele cuvinte afişate în căsuţa de text de mai jos.
Zâmbete
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode este ACTIVAT
[img] este ACTIVAT
[flash] este DEZACTIVAT
[url] este ACTIVAT
Zâmbetele sunt ACTIVATE
Subiect revizuit
   

Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.

Vizualizare extinsă Subiect revizuit: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Valky » 17 Feb 2013, 18:05

Steve, nu este o idee rea, doar ca neavand drepturi de "admin lower ranks" ca voi, o sa am probleme in asezarea oamenilor la mese dupa preferinte. In plus, stii ca la mine fiecare plateste dupa rank, asa ca cei din Consiliu vor plati dublu, plus 1 gold penalizare. :mrgreen: Shob, apreciez ca in sfarsit mi-ai ascultat argumentele :D

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Shob » 17 Feb 2013, 17:38

Valky scrie:
Si vazandu-l pe Shob, am remarcat un tricou Legio Gemina

Asta din cauza ca m-ai tot batut la cap sa-mi pun armura cu LG....

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de stevecelrau » 17 Feb 2013, 15:29

Poate facem una la mare, la vara :D Tot e sezonul estival...

P.S. Valky, te ocupi tu de organizare? :mrgreen:

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Xas » 17 Feb 2013, 12:26

Valky scrie:
...fara convexitate in fata :D
hihi. Foarte bine ca ati apucat sa va intalniti, astfel se betoneaza relatiile umane. Poate o sa fie o intalnire si mai in centrul/vestul tarii pe viitor.

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Phinto » 17 Feb 2013, 00:02

Foarte frumos. I-am recunoscut pe Shob, Para, Vapo si Alex, Tudy, Cristachesi cam atat. Sunt curios cum arata AlexD(daca a fost) si Master, avem niste conturi de reglat:D. Data viitoare cu siguranta vin si eu.


PS: Para e genial in toate pozele.

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Valky » 16 Feb 2013, 23:33

Din pacate am ajuns acasa dupa 7 seara de la servici, asa ca abia pe la 2 dimineata as fi putut ajunge in Bucuresti. Oricum, pana de incheie acest an, o sa-l vedeti cu siguranta si pe Valk, ca sa stiti cine "tipa" la voi sa intrati in W3 si-l irita pe Shob cand ia cuvantul la sedinte. Desi ma asteptam la niste poze mai de calitate, sunteti tineri si frumosi, nota 10 pentru efortul lui Shob de a aduna guilda la o intalnire si de a organiza eventul live. Si vazandu-l pe Shob, am remarcat un tricou Legio Gemina, frumoasa initiativa. Eu mi-as dori unul negru, marime L, si daca se poate, fara convexitate in fata :D

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Shob » 16 Feb 2013, 17:54

Asa.
So, without further to do, acestea sunt (o parte) din poze:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 116&type=1

LE: am mai adaugat 2 poze

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Shob » 16 Feb 2013, 17:39

Inainte de a adauga pozele, tin sa mentionez ca ultimii legionari au stat pana la ora 6 dimineata, atunci "ne-am" despartit :)

Re: Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Lumânare » 16 Feb 2013, 13:55

A fost frumos intr-adevar sa vedem "Vocile de pe TS". La intrevederea din viata reala au mai colaborat si Ray The Fallen, Ygreek si Master din Brasov si lor le multumim ca au venit. Dar a mai fost si Ysove, Airis, iar pe langa Legio Gemina si Boom au fost si 2 reprezentatnti din RIOT. Dupa ce sa tras linie la Caru cu Bere sa mers la ceea ce avem noi(Bucurestenii) reprezentativ Shaorma de la Dristor :)) (cea spre tineretului).
La aproape 3 dimineata am simtit ca mi se stinge flacara si m-am retras.
Angelium cred ca a venit dupa Gold :P.
A fost o intalnire reusita. Sper ca data viitoare sa gasim o modalitate de mijloc si sa vina mult mai multi.

Asteptam cu interes pozele de la Shob.

Intalnirea de la "Carul cu Bere" - Legio Gemina si BooM

Mesaj de Cristache » 16 Feb 2013, 12:42

Salutare tuturor!
Aseara am avut bucuria de a ma intalni cu "vocile" de pe serverul de Ts sub forma posesorilor (posesoarelor) , eveniment pe care il consider nu atat placut , ci de referinta si , deci, demn de repetare!
Atmosfera a fost placuta, in ciuda eforturilor sistematice ale unui taraf de lautari de a ne polua folcloric discutiile specifice,si a lungimii considerabile a mesei la care am incaput noi (eram vreo 30) si eventualele noastre partenere (de viata/de joc)...Fara a-mi propune un rezumat , vreau doar sa le spun celor care nu au apucat sa ajunga ,sau nu au putut sa vina tura asta, ca A FOST HAIOS ...Mai ales cand ne intrebam "tu care esti"? ...Ne-am pus servetele pe care ne-am scris cu pixul nick-ul din joc la gat, sub forma de babetici si ne-am distrat la maxim...S-a baut bere,s-a discutat despre orice si s-a facut si poza ,spre final ( :( -cu telefonul, ca deh, printre atatia pasionati de Gw2 nu s-a gasit unul cu pasiune si de fotografie)
Bravo Shob pentru organizare si rabdare ! Bravo sotii Vaporeanu (Vapo-Kykw) ca au venit de la Campina pentru asta(multumiri speciale lui Angelium care a venit de la Ploiesti , n-a manacat , n-a baut , bani a dat :lol: si a si plecat inapoi la timp ca sa isi faca "daily"-ul ...)
Bravo lui Tudy pentru toata logistica noastra si pentru faptul ca e atat de modest incat nu a zis nimanui ce eforturi face pentru ca noua sa ne fie bine cu serverele de comunitate si TS.
Guys, a fost super-fain si s-a terminat 'epic' ...daca Shob vrea sa va spuna mai multe, el e cel mai in masura...Eu am plecat, cuminte pe la 23 si ceva cu Daniel , Ax, Angelium si Feda ...
Abia astept tura viitoare ! ;)

Sus

cron